2 - 4 ani : Terapia narativa pentru copii si familie David ...

Terapia narativa pentru copii si familie David Epston Editura Litera

  • SKU: 393
  • Disponibilitate:
  • Livrare: 2-3 zile lucratoare
  • Livrare gratuita: la comenzi de peste 170 lei
  • Disponibil pentru plata in rate
  • Comenzile primite pana la ora 14:00, pleaca in aceasi zi de la noi.
  • 30,00Lei

15 zile drept de retur fara explicatii :)

Terapia narativa pentru copii si familie David Epston Editura Litera

Adresata psihologilor care lucreaza cu copii, precum si cadrelor didactice si familiilor acestora, cartea de fata reprezinta efortul unic al unor psihoterapeuti de renume in incercarea de a oferi cele mai noi informatii si metode privind modul de lucru cu copii aflati in situatii dificile. Bogata in studii de caz prezentate detaliat si insotite de ilustratii, pe teme precum agresivitatea, problemele de adaptare si de comunicare, enurezisul, anxietatea si multe altele, aceasta lucrare documentata ne invata cum sa intram in lumea celor mici, pentru a crea un limbaj comun prin care sa ii ajutam sa isi depaseasca problemele.
 
O lucrare ce umple un gol in literatura de specialitate legat de subiectul terapiei cu copiii si familiile lor. Autorii prezinta o gama larga de tehnici inovative cand vine vorba de procesul psihoterapeutic si impartasesc cu cititorii lor potentialul creativ al psihoterapeutului, exemplificat prin descrierile detaliate ale unor studii de caz. - Michael White, Dulwich Centre, Adelaide, Australia
 
David Epston este coautorul lucrarii de fata, precum si al altei lucrari de succes, Narrative Means to Therapeutic Ends. Este profesor colaborator la Scoala de Studii Comunitare, Institutul de tehnologie UNITEC din Auckland, si codirector al Centrului de Terapie pentru Familie din Auckland. Metodele sale de succes sunt predate si in scolile de formare in psihoterapie din Romania.
Jennifer Freeman si Dean Lobovits sunt psihoterapeuti specializati in terapia narativa care lucreaza atat in cadrul unor sedinte individuale, cat si in sedinte de cuplu si familie.


Copil
Varsta 0-1 an,1-2 ani,2-4 ani,4-6 ani,1 an,2 ani,3 ani,4 ani,5 ani,6 ani,6 luni,9 luni
Produse
Tip Produs Carti tiparite
Metoda educativa Montessori
Selectie da

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun