Modalitati de livrare

Modalitati de livrare

  • Pentru comenzile cu o valoare totala de peste 170 lei livrarea se face in mod gratuit oriunde in tara, indiferent de localitate.
  • Pentru comenzile sub 170 ron costul livrarii este de 17 lei.

Transportul se realizeaza cu ajutorul unui firmei de curier rapid (DPD sau Bookurier). Programul de livrari este intre orele 09:00 - 17:00.


In Bucuresti avem si posibilitatea livrarii in aceeasi zi (prin Bookurier), pentru comenzi primite pana in ora 13:30 (de maxim 5 kg). In acest caz costul transportului este acelasi ca si mai sus (17 lei pentru comenzi sub 170 lei si gratuit pentru comenzi peste aceasta suma).


Nu percepem taxe in plus pentru kilometri sau kilograme suplimentare.

In cazul in care observati probleme privind integritatea/ continutul unui colet, acestea trebuie mentionate la momentul livrarii pe AWB sau prin intocmirea unui proces verbal de constatare. In acest fel puteti refuza primirea coletului si plata acestuia. Orice reclamatii ulterioare referitoare la aceste aspecte, nu vor mai fi valide.


Pentru produsele aflate in stoc termenul mediu de livrare este de 2-3 zile lucratoare de la data plasarii comenzii. In perioadele aglomerate timpul de livrare poate creste.

Ne angajam sa va informam telefonic/ prin mesaj/ email care este durata estimativa de livrare din momentul in care acesta pleaca de la noi.

Produsele sunt ambalate in cutiile originale ale producatorilor.