Returnări

Returnări

Cel mai usor, In cazul returnarii unui produs, ar fi sa ne sunati la 0740394157 sau sa ne trimiteti un email pe adresa office@copilarila.ro (la care vom raspunde in maxim 1 zi lucratoare).

RILA COPILARILA SRL va inapoia contravaloarea comenzii integral sau partial (sau un alt produs inlocuitor in functie de stoc si dorinta clientului) in aceeasi zi in care primeste returul de la client in conditiile corespunzatoare.

Nu acceptam pentru retur produsele care:

- Prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc si nu mai pot fi aduse la starea de nou a produsului.

- Sunt sigilate si nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de catre consumator

De asemenea, daca doriti, puteti sa completati direct formularul de returnare de mai jos.

Acest formular trebuie să fie completat în întregime și vă vom răspunde prin e-mail sau telefon în termen de 1 zi lucrătoare.

Daca esti nemultumit de produsele cumparate de la www.copilarila.ro si vrei sa renunti la cumparare si implicit sa primesti banii inapoi (sau un alt produs in functie de stoc), poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 15 zile lucratoare, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr. 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Informaţii despre comandă
Informaţii despre produs și motivul de returnare
Am citit și sunt de acord cu Returnari